Skip to content

Te koop: woonhuis Nedereindseweg 541A. Kavel+bouwplan villa ong 3546 PN Utrecht

Beumer Vleuten - De Meern
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 1.241.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Utrecht Nedereindseweg 541A. Kavel+bouwplan villa ong

Te koop bouwgrond aan de Nedereindseweg 541 A!

Bent u op zoek naar een kavel inclusief uitgewerkt plan waarbij er een villa gerealiseerd wordt? Bij de Nedereindseweg 541 A krijgt u de kans om echt het huis van uw dromen te realiseren!

Voor deze kavel is al een bouwplan door een aannemer opgesteld. De vraagprijs voor deze optie, bouwgrond incl. villa conform de getoonde media, heeft een vraagprijs van € 1.241.000,– k.k. De genoemde vraagprijs is inclusief een uitgewerkt bouwplan, de tekeningen, technische omschrijving en bouwkostenindicatie. Graag informeren wij u verder over de reeds uitgewerkte bouwplannen.

Indien gewenst is het mogelijk om alleen de bouwgrond af te nemen, zonder een uitgewerkt bouwplan. De vraagprijs van de bouwgrond bedraagt € 775.000,– k.k. Mocht u interesse hebben in deze optie, is het belangrijk om te weten dat er op de kavel nog bestaande oude opstallen aanwezig zijn, welke in opdracht van koper gesloopt dienen te worden. Nadat u de bestaande opstallen gesloopt heeft, kunt u op deze kavel uw eigen droomhuis ontwikkelen.

Kenmerken:
-Vraagprijs € 1.241.000,– k.k. incl. bouwplan
-Vraagprijs € 775.000,– k.k excl. bouwplan
-Oppervlakte totaal: ca. 3.200 m²
-Afmeting kavel: ca. 77 x 36 m
-Hoofdgebouw: maximaal 800 m3, goothoogte 4 m, bouwhoogte 9 m
-Bijgebouw: bouwhoogte 3 m of met kap 4,5 m
-De kavel wordt verkocht op basis van kosten koper en niet v.o.n.
-Bestemming is wonen met de mogelijkheid voor een aan-huis-verbonden bedrijf. Ook een bed & breakfast en hobbymatig agrarisch gebruik is toegestaan.

Let op: de getoonde beelden en bijlagen dienen slechts ter inspiratie, maar zijn wel bruikbaar ter voorbereiding op uw bouwplan. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Omgeving:
Gelegen aan een rustige landweg nabij Utrecht, Nieuwegein en Leidsche Rijn in parkachtig, agrarisch gebied met goede uitvalswegen naar de snelwegen A2 en A12. Op circa 15 min afstand van de binnenstad van Utrecht en Nieuwegein.

Een particuliere bouwkavel betekent zelf bouwen. Een eigen kavel betekent ook bouwen aan uw woonwensen. De grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling, u heeft het allemaal zelf in de hand.

  • 179 m2
  • 4

Kenmerken Nedereindseweg 541A. Kavel+bouwplan villa ong

Overdracht

Vraagprijs€ 1.241.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte179 m2
Inhoud790 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormNieuwbouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ontvang hier een passend hypotheekadvies.

Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop De Meern. 

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ligging Nedereindseweg 541A. Kavel+bouwplan villa ong

Vergelijkbaar woningaanbod