Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Op bass van sales concept zouden wij gekozen hebben voor Era, echter de persoonlijke benadering en werkwijze van Marcel heeft geleid tot de gunning. Vanuit mijn vakgebied gezien zou ik de (Pitch) sales concept en huisstijl aanpassen/verbeteren. Marketing - foto’s - presentatie van ons huis is goed. Reactie snelheid binnendienst/backoffice is goed.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Erg prettig en deskundig zaken doen op een sociale werkwijze. Er wordt meegedacht vanuit het belang van de klant.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Fijn gesprek met Wesley, duidelijke afspraken en helder verhaal. Geen poespas of grote beloftes. Een tweede gesprek voor de aanmelding van de woning had fijn geweest maar dit heeft Wesley goedgemaakt in de dagelijkse communicatie tijdens en voor de bezichtigingen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

We hadden opzich nog een extra (naast de intake) fysiek contact moment willen hebben om het een en ander door te nemen van welke info we nog moesten aanleveren en een rondje door het huis te lopen in plaats van een briefje neerleggen op de dag van de eerste bezichtiging zelf. Verder erg tevreden over het contact.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Wesley gaf ons op dag één een heel fijn gevoel, staat voor ons klaar op alle fronten en dat is echt de reden dat wij direct voor jullie gekozen hebben. We kregen op geen moment een 'push' gevoel en alles is bespreekbaar. Verder houden jullie ons keurig op de hoogte van het proces en zijn jullie vlot met alles regelen en inplannen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Indien u een afspraak voor een bezichtiging wilt maken vermeld dan graag hier om welk adres het gaat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Maarssen is beoordeeld met een 8,8

Bij Beumer Garantiemakelaars Maarssen staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?