Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Hele fijne makelaar. Zeer betrokken spontaan en een vakman weet wat hij doet en super snelle service binnen drie dagen verkocht ! Altijd bereikbaar voor vragen.ook zijn team van collega's op kantoor die altijd bereikbaar zijn als je binnenkomt of belt hebben ze altijd tijd voor je. Dus wil je je huis verkopen bel Beumer Maarssen voor ons ben je een topkantoor en lieve mensen bedankt voor alles.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ervaar Marcel als een zeer deskundige en ervaren makelaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ga zo door!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Goede samenwerking, en een makelaar die kennis van zaken heeft, de omgeving goed kent en zich ook heeft verdiept in de waarde en vraagprijs van ons huis. Na 1 week waren er al veel kijkers geweest, en is de onderhandeling snel gestart, en de woning dus ook snel verkocht. Dit is een makelaar die ik absoluut iedereen aan zou kunnen raden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact was heel goed met de makelaar, ook werden er duidelijke afspraken gemaakt over wanneer en hoelaat de bezichtigen waren. De makelaar vertelde mij dat mijn woning geen probleem was voor de verkoop, en dat klopte hij was zo verkocht. De foto's de verkoop ik zeg top Beumer.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Indien u een afspraak voor een bezichtiging wilt maken vermeld dan graag hier om welk adres het gaat.

Beumer Garantiemakelaars Maarssen is beoordeeld met een 8,8

Bij Beumer Garantiemakelaars Maarssen staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?