Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wesley heeft en helpt ons zeer goed met de aankoop en verkoop. Niet alleen kende ik Wesley al van vroeger, maar helpt hij ons ook goed en professioneel met alle zaken en loopt alles erg soepel. De presentatie van onze woning vinden wij ook erg netjes!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.3

Het was fijn zaken doen met Beumer & Van Schoonhoven Garantiemakelaars. Heldere afspraken, snelle handeling en uiteindelijk snelle verkoop.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

De woning staat sinds vandaag op Funda en het verdere verloop kan ik nog niets over zeggen. Eerste gesprek is heel positief geweest met Marcel. Heel duidelijk in zijn uitleg en gaf mij een stuk geruststelling ivm vroegere minder positieve ervaringe met andere makelaarskantoren. de communicatie verloopt prettig en snel. Presentatie van de woning ziet er mooi uit en is volledig in overleg gegaan. Kortom een hele plezierige start met de verkoop van mijn woning

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7

Ik vond het proces lastig waarbij inlog ed nodig was (administratie) "en ik vond het aantal vragen op de formulieren te veel en dubbel gesteld.

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Maarssen is beoordeeld met een 9,0

Bij Beumer Garantiemakelaars Maarssen staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?