Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Anoniem

6.8

De verkoop van de woning verliep niet als verwacht. Uitgangspunt was dat de woning binnen een paar weken verkocht zou zijn. De starters op de woningmarkt zijn immers op zoek naar dit soort woningen. Echter: Vergeten was dat er aan deze woning nogal wat moet gebeuren en dat de jongeren vaak niet voldoende kunnen lenen om een verbouwing te doen. Die zijn op zoek naar een woning waar ze gelijk in kunnen trekken. Vandaar dat de woning twee huizen verderop eerder verkocht was. Hierdoor werd het voor ons als verkoper nogal spannend. Echter door de overredingskracht van de makelaar is het huis toch verkocht aan de enige bieder die het eerdere bod heeft verhoogd. Dit maakt weer een hoop goed. Zaak is zeker dat het een grillige markt betreft.

beoordeelt ons met een 6.8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Michael

10

zeer vriendelijke makelaar en kantoor medewerkster Marcel en Saskia. Fotograaf Manon ook echt heel erg kundig en gezellig en door haar tips en hulp een geweldige presentatie neergezet. zijn altijd bereikbaar, nemen de tijd voor je en doen er echt alles aan om het zo succes vol te laten verlopen. een top makelaars kantoor wij zijn helemaal gelukkig ermee en zeggen het zekers voort. Bedankt toppers, Groetjes Mike, Melanie en Dyesslynn Verkoop: Debussystraat Nieuwegein Aankoop: Valkenkamp Maarssen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Van Leeuwen

10

Wij hadden geen ervaring met het verkopen van een huis, maar we hebben het in handen gelegd van Beumer makelaar en Marcel heeft ons fantastisch begeleid tot dit goede eindresultaat,. Marcel bedankt !!!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Indien u een afspraak voor een bezichtiging wilt maken vermeld dan graag hier om welk adres het gaat.

Beumer Garantiemakelaars Maarssen is beoordeeld met een 8,8

Bij Beumer Garantiemakelaars Maarssen staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?