Gratis waardebepaling

Het nieuws staat er bol van: de almaar stijgende huizenprijzen. Dit komt deels omdat het goed gaat met de economie en deels omdat er steeds minder huizen te koop staan. Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Een waardebepaling biedt uitkomst.

Waardebepaling: indicatie van de verwachte verkoopprijs

Een waardebepaling voeren we gratis uit en geeft een indicatie van de verwachte verkoopprijs. Bovendien is een waardebepaling geheel vrijblijvend en geven we je een verkoopadvies. Naar aanleiding van de waardebepaling en dit advies kun je besluiten of je de waarde interessant genoeg vindt om tot verkoop van je woning over te gaan of dat je er liever blijft wonen.

Online waarde-indicatie

Naast een waardebepaling bij jou thuis kun je ook online een indicatie van de waarde opvragen. Vul postcode, huisnummer en woningoppervlakte in en beoordeel de huizen die wij je vervolgens laten zien op vergelijkbaarheid. Voer daarna e-mailadres en telefoonnummer in en dan krijg je van ons een eerste rapportage toegestuurd. Vraag hier een waarderapport aan.

Maar let wel: deze indicatie is minder secuur dan een waardebepaling. Zaken zoals de staat van het huis, de exacte ligging en de directe omgeving hebben tenslotte allemaal invloed op de prijs. Dit kunnen we online niet goed bepalen.

De eerste stap naar een succesvolle verkoop

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt? Het bepalen van de waarde van je woning is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. Waarom?

  • Je wilt gewoon een indicatie van de verkoopwaarde omdat je overweegt je woning te verkopen.
  • Je bent van plan een andere woning kopen, maar wat brengt je huidige woning eigenlijk op? Je wilt dus voordat je beslist een compleet financieel plaatje maken.
  • Heb ik overwaarde? Of staat mijn huis ‘onder’-water?

Tijdens een persoonlijk gesprek bij je thuis kunnen wij je helpen met het bepalen van de waarde van je woning.

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Beumer Garantiemakelaars of wil je een gratis waardebepaling inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0346-564293 of mail naar maarssen@beumer.nl

Contact

  • Indien u een afspraak voor een bezichtiging wilt maken vermeld dan graag hier om welk adres het gaat.

De cijfers spreken

Gemiddelde verkoopprijs in Maarssen

Landelijk gemiddelde: € 380.638,-

Gemiddelde vraagprijs in Maarssen

Landelijk gemiddelde: € 467.869,-

Gemiddelde verkooptijd in Maarssen

Landelijk gemiddelde: 53